Brandstichting in Beautysalon Soest: Politie zoekt Getuigen

9 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 oktober is er een uitslaande brand uitgebroken in een pand aan de Laanstraat in Soest. Het pand, waarin een beautysalon gevestigd is, brandde volledig uit. De politie gaat uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen.

Uitslaande Brand

Rond 03.25 uur ontving de meldkamer van de politie meerdere meldingen over de brand. Toen brandweer en agenten ter plaatse kwamen, waren de vlammen al hevig aan het woeden. De schade aan het pand is aanzienlijk. Naast het volledig uitbranden van het interieur, is ook de gevel van het pand vermoedelijk ontzet.

Onderzoek naar Brandstichting

Na onderzoek blijkt dat er sprake is van brandstichting. De recherche is dan ook op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de brand. De brand brak uit rond 03:25 uur, in een redelijk afgelegen gebied. Hierdoor sluit de politie niet uit dat de mogelijke dader of daders met een auto zijn gekomen.

Getuigen Gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die tussen 00:30 en 03:30 uur in of nabij de Laanstraat een auto hebben zien rijden. Ook wordt er gehoopt op (deurbel)camerabeelden van buurtbewoners uit de wijk achter de Laanstraat. Op deze beelden kan mogelijk een auto, een ander vervoersmiddel of één of meerdere personen te zien zijn.

Mocht u informatie hebben over deze zaak of beschikt u over relevante camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.