Overval op supermarkt Parallelweg Soest in onderzoek

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Op zaterdag 31 oktober is even na 19.30 uur een winkel aan de Parallelweg in Soest overvallen. Drie jongemannen bedreigden het personeel, deden een greep uit de schappen en gingen er daarna vandoor. De politie is op zoek naar meer informatie en vraagt getuigen zich te melden.

De drie jongens kwamen rond 19.30 uur de supermarkt binnen. Daar bedreigden ze medewerkers, vroegen om geld en pakten vervolgens zelf spullen uit de schappen om er daarna vandoor te gaan. Volgens getuigen gaat het om jonge verdachten, rond de 16 of 17 jaar oud. Ze droegen een bivakmuts maar bij één van hen was een lichte huidskleur te zien. Ze zijn er met een grote tas vandoor gegaan, vermoedelijk in de richting van de Dalweg.

Weet u meer over deze overval? Heeft u enig idee wie de verdachten zijn? Heeft u zaterdagavond iets opvallends gemerkt, heeft u de jongens misschien zien rennen? Heeft u mogelijk camerabeelden waar de verdachten opstaan? De politie hoort het graag. De politie is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000. 

 

Adverteren op Soest-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Soest-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Soest
04:22

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

73%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief